AKCIJA BUKUREŠT

Modrić i Ćorluka spremni, Jurić od prve minute

10.02.2009 u 11:29

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativci otputovali su u Bukurešt na prijateljsku utakmicu protiv Rumunjske (srijeda), a poznata su i prva jedanaestorica koja će se suprotstaviti opasnom domaćinu

Hrvatska će u Bukureštu istrčati u sastavu: Pletikosa – Ćorluka, Križanac, Šimunić, Pranjić - Srna, Jurić, Modrić, Rakitić - Olić, Petrić.

Upitni za nastup su bili Vedran Ćorluka i Luka Modrić, no oni su bili u ponedjeljak na ultrazvuku te je s njima sve u redu. Obojica su sasvim spremna.

'Modrić i Ćorluka sinoć su trenirali po posebnom režimu koji je normalan nakon utakmice koju su igrali dan prije. Obojica su bili na slikanju koje je pokazalo da ne bi trebalo biti većih problema', rekao je Bilić koji se osvrnuo i na debitanta Jurića.

'Od Jurića očekujem jako puno, znamo što se traži od njega. Bilo bi super da već u prvoj utakmici sve bude savršeno, a ne možemo očekivati ništa spektakularno. Os svih igrača očekujem puno, jer se ipak radi o reprezentaciji Hrvatske.'

Hrvatski izbornik još jednom je potvrdio da će minute dobiti i Eduardo.

'Što se tiče Eduarda, on bi bio pozvan i da ne konkurira za momčad. Na treningu nisam uočio nikakvu razliku između njega i ostalih igrača. Najbolji način da se vrati nogometu je u dresu Hrvatske. Dobro za nas je to što ne igraju rumunjski najbolji igrači Chivu i Mutu, no oni imaju velik fond igrača i sigurno će i bez njih biti dobri', završio je Bilić.