NAGRADNJAČA

Mladost u finalnoj borbi za europski trofej

08.04.2014 u 11:47

Bionic
Reading

HAVK Mladost kreće u lov na veliki europski trofej! Sve je spremno i Zagreb s nestrpljenjem očekuje ruski Spartak i posljednju finalnu utakmicu LEN Euro kupa! Iako je ruska momčad u velikoj prednosti nakon utakmice u Volgogradu, naši se Žabci ne predaju u borbi za europsko odličje. Najvažnija utakmica sezone igra se 9. travnja 2014. s početkom u 18 sati uz izravni prijenos na Sportskoj televiziji.

'Očekivanja koja smo postavili na početku sezone u ovom trenutku su i ostvarena. Mladost je trenutno treća, a nastojat ćemo ostvariti što bolje rezultate u nadolazećim utakmicama. Susret u Volgogradu bio je jedan od najlošijih te ćemo se u uzvratnoj utakmici morati puno više potruditi', izjavio je sportski direktor Boško Lozica.

Zanimljiva klupska vaterpolska sezona na samom je kraju, a zagrebačka je momčad ostvarila još jedan veliki cilj i zauzela treće mjesto na ljestvici Triglav Jadranske lige. Ove subote čeka ih utakmica u Zagrebu protiv splitskog Mornara te Final 4 koji se ove godine igra u Zadru 12. i 13. travnja.

'Sretni smo sto smo došli do finala Euro kupa. Nije postavljen nikakav imperativ što se samog rezultata tiče, no nismo zadovoljni prvom utakmicom protiv ruskog Spartaka. Oni su odigrali možda svoju najbolju utakmicu u ovoj sezoni i finale je sada na njihovoj strani, no postavit ćemo si cilj pobijediti i nećemo se osvrtati se na utakmicu u Rusiji. Još uvijek analiziramo greške i želimo da nam to bude dobra škola za budućnost. Plivački moramo apsolutno biti bolji a obrana je ono čime u budućnosti moramo donositi rezultate. Nakon Mornara ove subote, čeka nas Jug i borba u završnici Jadranske lige. Oni su odlična momčad i kao i uvijek dat ćemo sve od sebe', izjavio je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Uzvratna finalna utakmica LEN Euro kupa u Zagrebu ima i humanitarni karakter. Na inicijativu kapetana Josipa Pavića i igrača Mladosti pokrenuta je akcija za pomoć obitelji nedavno preminulog pjesnika i inženjera Darka Biljanovića

'Kada smo čuli za tužnu priču obitelji željeli smo pomoći koliko možemo i u dogovoru s klubom odlučili da sav prihod od ulaznica ide obitelji preminulog Darka Biljanovića. Nadamo se da će što više ljudi doći, kupiti karte kako bi ova akcija bila što uspješnija ali ujedno podržati i nas kako bi zajedno osvojili ovaj važan trofej za klub!' izjavio je igrač Ante Vukičević.

Ulaznice za veliki vaterpolo spektakl koji nas očekuje u srijedu 9. travnja 2014. na bazenu Mladosti mogu se nabaviti po cijeni od 30 kn na stranici www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka na blagajni kluba.

Sav prihod od ulaznica biti će uplaćen obitelji pokojnog Darka Biljanovića. Zbog velikog interesa preporučamo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme. Osim vrhunskog vaterpola, gledatelje očekuje i zabavni program te vrijedne nagrade partnera HAVK Mladost.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice za utakmicu!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Dubravka Lubina
Nataša Šumiga
Željko Dragović

Dobitnici ulaznice podižu na blagajni bazena Mladost, neposredno prije početka utakmice uz predočenje osobnog dokumenta.