odlazi ili ne?

Miralem Pjanić kratkom je porukom najavio gdje nastavlja svoju uspješnu nogometnu karijeru

29.05.2020 u 08:53

Bionic
Reading

Bosansko-hercegovačkog nogometnog reprezentativca, 30-godišnjeg Miralema Pjanića, već se duže vrijeme povezuje s Barcelonom. Kao razlog nedovršenog posla spominje se zahtjev Juventusa, koji bi u zamjenu htio Brazilca Arthura Mela.

Nogometno znanje ovog iskusnog, ali ne i prestarog Juventusovog veznjaka, nije upitno i zato se 30-godišnji Miralem Pjanić već neko vrijeme spominje kao igrač kojeg ovog ljeta žele dovesti Barcelona, PSG i Manchester United.

Kako tvrde talijanski i španjolski mediji, Pjanić je već navodno dogovorio osobne uvjete ugovora s Kataloncima, ali problem je nastao u Juventusovim zahtjevima. Naravno, ovdje namjerno koristimo riječ 'navodno', jer službene potvrde nigdje nije bilo, da bi Juventus u zamjenu htio samo i isključivo Brazilca Arthura Mela, dok su Katalonci nudili Ivana Rakitića, Artura Vidala i Ousmanea Dembelea.

Brazilac Melo pak ne namjerava napustiti Barcelonu i taj je transfer stopiran. Baš kao ni Frenkie de Jong, koji je bio drugi Juventusov 'pick'.

Sve to očito ili ne zanima Pjanića, ili možda nema ni veze s istinom, jer bh-nogometaš na svom je instagram profilu objavio fotografiju s jasnom porukom.

'A sada, pobijedimo zajedno'.

Prema tome, jasno je da se Pjanić i u budućnosti vidi u dresu 'Stare dame'.