BOLje da ga se kloni

Messi ušao u obračun s Mandžom: Neće mu to više nikad pasti na pamet!

12.04.2017 u 06:31

Bionic
Reading

Mario Mandžukić imao je iznimno sadržajnu utakmicu protiv Barcelone koju je okrunio asistencijom, ali je dobio i žuti karton zbog previjanja te se našao u sukobu da terenu s Lionelom Messijem...

Juventus je ovog utorka pregazio Barcelonu i nakon 3:0 pobjede na svom stadionu s puno samopouzdanja može iščekivati uzvrat na Camp Nouu sljedeći tjedan, bez obzira na čudesni preokret koji su Katalonci kreirali u osmini finala protiv PSG-a.

  • +5
Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: Alessandro Bianchi

Jedan od junaka uvjerljive pobjede bio je i Mario Mandžukić koji je po običaju davao sve od sebe i u napadu i u obrani, a dobru je igru okrunio asistencijom u 22. minuti za drugi gol Paula Dybale.

No, nije to bio jedini trenutak u kojem je Mandžo bio glavni protagonist na terenu. Sredinom drugog poluvremena naš je napadač nakon starta Sergija Roberta uspio naljutiti suca koji mu je pokazao žuti karton jer se predugo previjao po travnjaku.

Također je bilo i koškanja. Imao je žestoke duele čak i s Ivanom Rakitićem, a posebno ostaje u sjećanju njegov obračun s Lionelom Messijem kojem je uvalio lakat u glavu pa ga je zatim nakon verbalnog obračuna primio za vrat i ljutito odgurnuo.

Messi koji je prihvatio obračun brzo je shvatio kako se s mrzovoljnim Mandžom nije za igrati i sigurni smo da će ga izbjegavati u uzvratnoj utakmici na Camp Nouu...