ZBOGOM EL CLASICO

Nemilosrdna pljuska Neymaru i Barci zbog koje će u Kataloniji poludjeti!

11.04.2017 u 18:36

Bionic
Reading

Disciplinska komisija španjolske Primere odlučila je dodatno kazniti Neymara s tri utakmice suspenzije nakon crvenog kartona dobivenog protiv Malage u subotu. To znači da će propustiti i El Clasico na Santiago Barnabeuu...

U Kataloniji se tijekom cijele sezone žale na sudačke odluke koje idu na štetu Barcelone, a zbog ove će definitivno navijači Barcelone, uprava, kao i njoj skloni mediji poludjeti.

Naime, Neymar je zaradio čak tri utakmice suspenzije za crveni karton koji je zaradio na utakmici protiv Malage ove subote, iako se radilo o drugom žutom, za koji će obično dobiva samo jedna.

Razlog? Ironični pljesak koji je uputio pomoćnom sucu u trenucima dok je izlazio iz igre koji je Disciplinska komisija ocijenila kao ponižavanje arbitara i opalila mu brutalnu kaznu.

Oni koji tvrde da Real ima povlašteni položaj u Primeri time su dobili još jedan argument u svoju korist, jer Neymar ne samo što će propustiti utakmice protiv Soceidada i Osasune, već i El Clasico na Santiago Bernabeu 23. travnja...