MANDŽUKIĆ ASISTENT

[VIDEO] Juventus potpuno razbio Barcu i samo još mora izbjeći čudo u uzvratu!

11.04.2017 u 22:37

  • +5

Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Barcelona

Izvor: Reuters / Autor: Alessandro Bianchi

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka nogometaši Juventusa pobijedili su na domaćem terenu Barcelonu s visokih 3:0 i s velikom prednošću iščekuju uzvrat na Camp Nouu...

Da se nije dogodilo čudo protiv PSG-a, Barcelonu bi mnogi pokopali nakon utakmice u Torinu ovog utorka. No, sada znamo da je u uzvratnim utakmicama sve moguće i ne možemo otpisati nikog, a pogotovo ne momčad Luisa Enriquea.

No, Barcine zvijezde odigrale su vrlo slabu prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv agresivnog Juventusa koji ih je potukao do nogu.

S Marijom Mandžukićem od prve minute Allegrijeva momčad krenula je žestoko od samog početka i na svom stadionu povela već u 7. minuti, zahvaljujući krasnom okretu i pogotku Paula Dybale. Bio je to tek početak. U 22. minuti naš je Mandžo probio lijevu stranu i idealno uposlio Dybalu koji je preciznim udarcem po drugi put matirao Ter Stegena i tako doveo Barcu u veliku nevolju.


Imala je gostujuća momčad mnogo prilika, no Saurez, Messi i Iniesta bili su neprecizni kad bi izašli pred Buffona koji je odlično čuvao svoj gol. U 56. minuti sve je to kaznio Giorgio Chiellini koji je glavom nakon kornera zabio treći pogodak Juventusa koji s velikom prednošću iščekuje uzvrat za tjedan dana.

U redovima domaćih Mandžo je započeo od prve minute i odigrao odlično, dok je u udarnoj momčadi Barcelone krenuo Ivan Rakitić, ali se uklopio u sivilo svojih suigrača.

Ništa još nije riješeno, ali Juventus nije PSG i teško će Barca do novog nogometnog čuda...

Liga prvaka, četvrtfinale:

Juventus - Barcelona 3:0 (Dybala 7, 22, Chiellini 56)