ŠTO ZAISTA SLIJEDI?

Menadžer nesretnog Christiana Eriksena objavio senzacionalnu informaciju, ali ipak nije otišao do kraja...

18.12.2021 u 16:37

Bionic
Reading

Christian Eriksen nije igrao otkako je doživio srčani zastoj na Euru ove godine. Ovaj tjedan ostao je i bez kluba, jer je sporazumno raskinut ugovor s milanskim Interom, ali igračev menadžer tvrdi da će Danac nastaviti profesionalnu karijeru

Što će biti s nogometnom karijerom Christiana Eriksena? Inter je u listopadu priopćio da je talijanska medicinska uprava suspendirala Eriksena iz igranja u Serie A, zbog pravila koje zabranjuje korištenje implantabilnog kardioverter-defibrilatora (ICD), a sada je i službeno došlo do prekida suradnje.

No danski veznjak ne namjerava se predati. Ne želi otići na ovakav način, da njegove zadnje trenutke s travnjaka pamte dok je ležao i borio se za život. Igračev agent Martin Schoots potvrdio je talijanskom izdanju Gazzetta dello Sport da namjerava pronaći novi klub.

'Mogu potvrditi da će Christian nastaviti igrati nogomet. Prije nekoliko tjedana su me zvala dva kluba', rekao je senzacionalnu informaciju, ali nije otkrio njihova imena.

Prije par dana se spominjao Ajax, ali od toga neće biti ništa. Nizozemci nisu zainteresirani za svojeg bivšeg igrača. Razumljivo nitko se ne želi kockati u takvoj situaciji, jer u pitanju je ljudski život.

Eriksen je u jednom razdoblju slovio za jednog od najboljih veznjaka svijeta, povezivalo ga se i s madridskim Realom gdje je trebao biti nasljednik Luke Modrića, a sada je došlo vrijeme kada može samo sanjati ugovor s nekim drugim velikanom. Prevelik je rizik!

Trenutno trenira s još jednim bivšim klubom, OB u Danskoj (Odense), a hoće li u domovini nastaviti igrati nogomet ili će pronaći neki klub iz jačih europskih liga koji je spreman riskirati vidjet ćemo u siječnju kada počinje zimski prijelazni rok.