RESPEKT!

Mbappe i Francuska uskratili su mu senzaciju na SP-u, ali Marokanac Hakimi ovim je potezom pokazao što misli o njemu

30.12.2022 u 07:14

Bionic
Reading

PSG je u srijedu pobijedio Strasbourg 2:1, a pogodak vrijedan tri boda u šestoj minuti sudačke nadoknade zabio je Kylian Mbappe.

Iako je od finala SP-a u Katru prošlo tek deset dana, Kylian Mbappé odigrao je cijelu utakmicu protiv Strasbourga, a u njegovim je nogama ostalo i dovoljno svježine za realizaciju penala u sudačkoj nadoknadi, kojeg je pretvorio u pogodak, a potom i slavlje.

Pri tom je francuski reprezentativac skinuo dres i bacio ga na travnjak.

No, odmah iz Mbappéa pojavio se Achraf Hakimi, pokupio ga, okrenuo te ga pokazao navijačima, kako bi naglasio Mbappéovu klasu.

Vrlo zanimljivo, iz razloga što su Francuska i Mbappé, prije nešto više od dva tjedna u polufinalu SP-a pobijedili Hakimijev Maroko.

Inače, ovaj Hakimijev potez ustvari i nije nikakvo iznenađenje jer Marokanac je zapravo među rijetkima u svlačionici PSG-a a da je u prijateljskim odnosima s Mbappéom.

Vidjeli smo to i tijekom Svjetskog prvenstva nakon što je Francuska u polufinalu izbacila Maroko, a poslije utakmice Mbappé i Hakimi su obukli dresove jedan od drugog i slavili s navijačima Tricolora, odnosno Lavova Atlasa.

Osim s Hakimijem, Mbappé je u vrlo dobrim odnosima još sa Sergijom Ramosom, dok je na suprotnoj strani tzv. južnoamerički klan u kojem su Messi i Neymar.

  • +18
Francuska - Maroko, polufinale SP-a, 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia