ovo će ih skupo koštati

Massimiliano Allegri otkrio kada se vraća na klupu, a ta bi informacija mogla razbjesniti čelnike Juventusa

19.12.2019 u 21:12

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri će se vratiti nogometu idućeg ljeta što znači da će mu Juventus još cijelu polusezonu morati isplaćivati plaću

Massimiliano Allegri je uoči ove sezone napustio klupu Juventusa na kojoj je proveo pet godina. S klubom je osvojio 11 trofeja i postao nedodirljiv u talijanskoj Serie A, ali izmakla mu je Liga prvaka pa je morao napustiti klub. Retrospektivno gledajući, bio je to jako loš potez Juventusa koji ove sezone nije ni približno tako dominantan kao što je bio pod Allegrijem.

Kako bilo, Allegri je otišao i sada se cijeli svijet pita gdje će talijanski stručnjak nastaviti karijeru. Spominjalo ga se u kontekstu gotovo svih većih klubova, posebno onih koji su u zadnje vrijeme ostajali bez trenera poput Arsenala ili Bayerna, ali Allegri nije preuzeo nikoga.

Talijanski mediji pišu kako je odlučio odbijati bilo kakve ponude neovisno o kojem se klubu radi i uzeti kratak odmor od nogometa. Sada se oglasio i sam Allegri koji je za ESPN kratko prokomentirao da je samo na malom odmoru.

'Nisam uzeo cijelu godinu, već samo mali odmor', rekao je Allegri za ESPN i tako zapravo potvrdio da se vraća u šestom mjesecu kada završavaju klupska natjecanja.

Ova vijest nije pretjerano dobra za Juventus jer će mu morati isplatiti ugovor koji imaju s njim upravo do idućeg ljeta kako javljaju talijanski mediji.