Bayern traži trenera

Fabio Capello objasnio je Allegriju da ni slučajno ne prihvati mjesto Kovačeva nasljednika; evo što je razlog

05.11.2019 u 10:31

Bionic
Reading

Legendarni talijanski trener Fabio Capello, koji je u karijeri vodio najveće europske klubove, na pitanje o novom treneru Bayerna ima zanimljivo mišljenje

Nakon što je Niko Kovač dobio otkaz na mjestu trenera Bayerna u medijima se pojavilo nekoliko potencijalnih kandidata među kojima se našao i bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Stoga je zanimljivo bili čuti što o tome misli 73-godišnji Fabio Capello koji je u karijeri vodio klubove kao što su AC Milan, Real Madrid, Roma ili Juventus. Stoga njegove riječi imaju težinu.

'Allegri bi dobro odgovarao Bayernu, ali ne znam koliko su Talijani dobrodošli u Njemačkoj nakon Ancelottija koji je tamo bio jako kratko. Engleska je dosta uzbudljivija, a Premiership je natjecanje koje vas upotpuni kao trenera. Da sam Allegri, otišao bih u Manchester Untied', kratko je kazao Capello koji se trenerskim poslom bavio do 2018. godine kada je otišao na kratku avanturu u Kinu.

Osim Allegrija spominje se i kao novi trener karizmatični Jose Mourinho, a spominju se još imena poput Ralfa Rangnicka, Erika ten Haga, Arsenea Wengera i Laurent Blanca. Podsjetimo kako je momčad privremeno preuzeo Kovačev pomoćnik Hans Flick.