Aj me baci do...

Marko Livaja napokon otkrio zašto još nije položio vozački ispit

01.01.2024 u 14:21

Bionic
Reading

Kapetan Hajduka Marko Livaja se u emisiji Hajduk Digital TV-a provozao Splitom u društvu predsjednika Lukše Jakobušića te je među ostalim otkrio i zašto još nije položio vozački ispit

U emisiju 'Aj me baci do...' Hajduk Digital TV-a gostovao je najbolji igrač 'bilih' Marko Livaja. Predsjednik Lukša Jakobušić provozao ga je gradom, a vrijeme su iskoristili da malo popričaju o svemu i svačemu.

'Prošli put kad smo bili u autu potpisao si na pet godina...', prisjetio se Jakobušić na što se Marko Livaja samo nasmijao te prokomentirao dosadašnju sezonu 'bilih':

'Nikad ne gledam samo svoju statistiku, nego momčad, u Europu smo ispali malo na nesreću protiv jednog odličnog PAOK-a, nakon toga smo se posložili. Uvijek može biti bolje ali idemo u dobrom smjeru.'

Otkrio je Lukša Jakobušić i to da Livaja u ugovoru ima stavku prema kojoj, ako mu se ne javi na telefon, plaća kaznu od 1000 eura koja ide u humanitarne svrhe.

'Ljudi nemaju pravo mišljenje o tebi zato što te ne znaju. Izgledaš tako s tetovažama opasno, a u stvari si jako dobar i empatičan', kazao je Jakobušić, a Livaja je samo dometnuo:

'To je tako, svi misle da te znaju...'

Otkrio je Marko Livaja, među ostalim, zašto još nije položio vozački ispit.

'Otišao sam iz Hrvatske jako mlad, sa 16 godina. Kad sam se vratio, upisao sam vozački i položio testove, taman negdje kad sam igrao Svjetsko prvenstvo U-19, položio testove, ali rekli su mi da moram sad voziti 35 sati i da će ti sati biti u 7.30 ili u 8 ujutro. Pa sam im rekao da je bolje da ne vozim uopće', otkrio je Livaja.

'On je napravio da ne zna voziti, ako ga netko želi vidjeti mora doći po njega', poentirao je Jakobušić, a Livaja se uz osmijeh 'branio':

'Uvijek imam izgovor, nema me tko baciti... Ha, ha, ha...'

>> Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.

Standings provided by Sofascore