nešto se kuha

Mario Mandžukić neće u Celtu Vigo, ali ponovno je zagrizao velikan u čijim ga redovima čeka bivši suigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj

16.11.2020 u 07:40

Bionic
Reading

Turski mediji ponovno su se raspisali o dolasku Marija Mandžukića u Bešiktaš

Mario Mandžukić još uvijek traži klub nakon što je ljetos raskinuo ugovor a Al-Duhailom za kojeg je odigrao tek sedam utakmica i zabio jedan gol. Španjolska radijska postaja Cadena COPE tvrdila je da se Celta Vigo zainteresirala za Mandžu, a onda je to potvrdila i regionalna Televisión Galicia uz tvrdnju da mu je klub ponudio pet milijuna eura i da je posao na korak do završetka.

'Nema ničega. Informacija o interesu Celte je netočna', otklonio je ipak glasine Mandžin menadžer Ivan Cvjetković u telefonskom razgovoru za Hinu.

Turski Bešiktaš u kojem igra i Domagoj Vida je bio blizu potpisa s Mandžom prošlog ljeta, ali sve je propalo u zadnji tren zbog stvarno bizarnog razloga. Turci su donedavnom hrvatskom reprezentativcu i njegovim zastupnicima nudili 2,5 milijuna eura po sezoni, ali ne u novcima, već u obliku vile s bazenom u elitnom dijelu Istanbula.

Kada su hrvatski napadač i njegovi zastupnici zatražili isplatu u novcu, pregovori su prekinuti i transfer je na kraju propao. No, izgleda da interes time nije nestao. Turski mediji pišu kako je Bešiktaš obnovio interes za Mandžom nakon što ih je odbio Cenk Tosun. Sigurno je da su se Mandžo i Vida čuli i da će njihovo prijateljstvo isto igrati ulogu u odluci napadača.