Gotovo je!

Španjolci tvrde da će Mario Mandžukić kroz nekoliko sati imati novi klub; Hrvat u jako čudnom transferu odlazi u La Ligu

11.11.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Mario Mandžukić bi trebao vrlo brzo potpisati za Celtu iz Viga s kojom je u završnim pregovorima

Španjolski mediji raspisali su se o velikom transferu Marija Mandžukića koji bi se trebao odviti u idućih nekoliko sati. Nova destinacija 34-godišnjeg je navodno Celta iz Viga o čemu smo pisali prije nekoliko dana. Priču je prvo zakotrljala radio postaja Cadena COPE.

'Celta Vigo se raspituje o situaciji s Marijem Mandžukićem uoči mogućeg dovođenja. On je bez momčadi nakon kratkog boravka u Katar', izvijestila je radio postaja Cadena iz Viga.

U međuvremenu ga je katalonski Sport ponudio Barceloni, ali izgleda kako će Mandžo ipak potpisati za Celtu s kojom je neko vrijeme u pregovorima. Marca piše kako su oni u završnoj fazi i da bi sve moglo biti gotovo kroz nekoliko sati. Celta je ostala na jednom napadaču, Iagu Aspasu, i sada hitno traže nekoga tko jamči golove, a Mandžo to sigurno jest.

Ipak, Marca se čudi da su odabrali baš Mandžu i ovaj posao naziva čudnim. Ističu kako su čelnici Celte početkom sezone pričali kako nemaju novaca za pojačanja ni prostora u proračunu za nove plaće, a sada dovode Mandžu koji nije ni malo jeftin što se mjesečnih primanja tiče.

Mandžukić je od srpnja bez kluba, a zadnje je igrao za Al-Duhail za koji je u sedam utakmica zabio jedan gol. Osim toga, nastupao je za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid i Juventus. Celta je trenutno na 17. mjestu La Lige, a dolazak srebrnog 'vatrenog' bi ih mogao vratiti u sredinu tablice i osigurati mirnu sezonu.