MOŽE LI SE OSTVARITI?

Ovo je senzacionalan prijedlog, a za hrvatskog napadača Marija Mandžukića to bi bio savršen kraj fenomenalne karijere

10.11.2020 u 16:27

Bionic
Reading

Mario Mandžukić je i dalje u potrazi za klubom u kojem bi nastavio karijeru, a španjolski mediji počeli su ga dovoditi u vezu s Barcelonom

Bivši hrvatski reprezentativac već je nekoliko mjeseci bez kluba nakon rastanka s katarskim Al-Duhailom i nikako da se opet skrasi. Super Marija se povezivalo s desetak europskih momčadi, ali on je i dalje slobodan igrač u potrazi za novim angažmanom.

Posljednja informacija hrvatskog golgetera selila je u španjolskog prvoligaša Celtu Vigo. Hoće li doći do realizacije posla teško je znati, a u utorak pojedini španjolski mediji počeli su gurati našeg nogometaša prema Barceloni.

Naime, Barcelonina mlada zvijezda, Ansu Fati, zadobila je tešku ozljedu koljena, operirana je i s terena će izbivati otprilike četiri mjeseca te bi katalonskom ponosu dobro došla zamjena koja je besplatna s obzirom da klub sa Camp Noua ne stoji dobro s financijama.

E, tu je katalonski medij Sport, blizak Barceloni, dao savjet te je na svojem twitter profilu predložio dovođenje ovih ofenzivaca – Marija Mandžukića, Alexandrea Pata, Jacka Wilsherea, Shinjia Kagawu i Daniela Sturridgea. Ime Hrvata je na vrhu....

Barcelona - Betis, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA