IskrenI BRAZILAC

Marcelo se oglasio o igranju rukom protiv Bayerna; njegov odgovor neke navijače Reala je zaprepastio!

02.05.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Reala u uzvratnom dvoboju odigrali 2:2 u Madridu protiv Bayerna, što im je bilo dovoljno za treće uzastopno finale Lige prvaka, ipak je tema dana suđenje i sudac Cakir mogao je u dva navrata dosuditi kazneni udarac za Bayern

Podsjetimo, tijekom prvog poluvremena sudac Cakir mogao je u čak dva navrata dosuditi jedanaesterac za goste. Prvi se put radilo o startu Ramosa nad Lewandowskim sredinom prvog dijela, što je uzbunilo Nijemce, a zbog druge sporne odluke ostali su potpuno ogorčeni. Radilo se o klasičnom igranju rukom igrača Reala Marcela u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon ubačaja Kimmicha.

Naravno, poslije izlaska iz svlačionice novinare je najviše zanimalo što o toj spornoj situaciji kaže Brazilac Marcelo:

'Kada bih rekao da me lopta nije pogodila u ruku - lagao bih! No moram reći da sucu nije bilo lako jer su mu, koliko sam vidio, neki igrači blokirali vidokrug. Što da vam još kažem nego da me lopta pogodila u ruku?', rekao je iskreni Marcelo.

Na pitanje je li sudac u tom slučaju trebao dosuditi kazneni udarac za Bayern kao iz topa je ispalio:

'Pa, ako me pogodila u ruku, onda je valjda jasno da je to trebao biti kazneni udarac za Bayern. Ali vi koji me poznajete znate da ne volim komentirati suđenje. Eto, poznato je kako su suci puno puta protiv nas donosili i krive odluke, stoga ni tada to nisam komentirao. Uh, kako sam znao da ćete me to pitati', završio je nasmijani Marcelo te je nakon ove izjave vjerojatno dodatno rastužio mnogobrojne navijače Bayerna.

No isto tako, njegov odgovor neke navijače Reala je zaprepastio. Sigurno nisu sretni što će se zbog trećeg uzastopnog finala Lige prvaka neko vrijeme vući repovi.

  • +11
Liga prvaka, polufinale: Real - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press