HRVATSKI VEZNJAK VRLO JASAN

Evo kako je Luka Modrić odbrusio svima onima koji su pokrenuli novu hajku na Real!

02.05.2018 u 08:21

Bionic
Reading

Real Madrid se plasirao u finale Lige prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici na Santiago Bernabeu odigrao 2:2 te tako obranio prednost iz prvog dvoboja (2:1). Opet se pisalo sudačkom 'pogurancu' za kraljeve, a o tome je govorio i Luka Modrić

Hrvatski kapetan odradio je svih 90 minuta na terenu i po običaju bio na visini zadatka. Nakon utakmice novinare je zanimalo kako on vidi sporne situacije koje su išle u korist Reala.

Naime, Bayern je dva puta tražio penal, onda kada je lopta pogodila u ruku Marcela te poslije duela Sergija Ramosa i Roberta Lewandowskog. Sudac se niti jednom nije oglasio.

'Uvijek su neke kontroverzne situacije kada mi igramo. Nisam vidio situaciju s Marcelom pa ne mogu govoriti o tome, ne sjećam se', rekao je Modrić.

Našeg reprezentativca previše ne pogađaju optužbe oko sudačke pomoći Realu.

'Ljudi uvijek žele narušiti naš uspjeh. Navikli smo na to,' odbrusio je Modrić kritičarima.

  • +11
Liga prvaka, polufinale: Real - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press

Sada Real čeka finale (26. svibnja, Kijev), najvjerojatnije s Liverpoolom koji u Rimu protiv Rome brani 5:2 iz prvog susreta.

'U nogometu se nikada ne zna i zato moramo pričekati da vidimo s kime ćemo na kraju igrati, ali znamo da će finale biti teška utakmica.'