JESU LI BAVARCI OŠTEĆENI?

O ovoj sudačkoj odluci svi pričaju nakon ispadanja Bayerna u Madridu!

02.05.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Dvoboj Reala i Bayerna nije mogao proći bez kontroverzi, a igranje rukom Marcela koje sudac Cakir nije kaznio penalom naljutilo je gostujuće nogometaše...

Real je prošao u svoje četvrto finale Lige prvaka u posljednjih pet godina, s ukupnih 4:3 u neizvjesne dvije utakmice protiv Bayerna, ali nije moglo proći bez kontroverzi.

  • +11
Liga prvaka, polufinale: Real - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press

Naime, tijekom prvog poluvremena sudac Cakir mogao je u dva navrata dosuditi kazneni udarac za goste, ali oba puta je ostao nijem. Prvi se put radilo o startu Ramosa nad Lewandowskim sredinom prvog dijela, što je uzbunilo Nijemce, a zbog druge sporne odluke ostali su potpuno ogorčeni.

Radilo se o igranju rukom Marcela nakon ubačaja Kimmicha u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Nezadovoljstvo su putem društvenih mreža iskazali Jerome Boateng i Arthuro Vidal, a njemački branič toliko se potrudio da ukaže na sudačku nepravdu da je u svojoj objavi koristio i popularni crveni krug.

Priče o tome kako suci guraju Real i u Europi i u Španjolskoj nakon ovih spornih situacija opet će se rasplamsati, ali Zidaneovu družinu nije briga. Do finala su došli izbacivanjem PSG-a, Juventusa i Bayerna, a to je nemoguće izvesti samo zahvaljujući sudačkoj pomoći...