tko bi rekao...

Marcelo Brozović jednim je odgovorom otklonio sve dileme oko nastavka karijere? Ovo izgleda prejednostavno

18.11.2021 u 20:09

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak milanskog Intera, Marcelo Brozović, koji je prije dva dana napunio 29 godina, od Nove godine u mogućnosti je pregovaranja s potencijalnim kupcima, jer u lipnju mu istječe ugovor s milanskim Interom

Od siječnja 2015. godine Marcelo Brozović igrač je milanskog Intera. istina, prvih godinu dana kao posuđeni igrač Dinama, ali od 1. srpnja 2016. to je i službeno.

Proživljavao je Brozović uspone i padove, ali posljednjih godina jedan je od ključnih igrača, a bio je to i u prošloj sezoni, kada je s crno-plavima stigao do naslova prvaka.

Na tržištu trenutno vrijedi 40 milijuna eura, a njegovu vrijednost uočili su i brojni drugi klubovi, posebice engleski, pa se piše zadnjih dana kako bi ga vrlo rado angažirali u Newcastle Unitedu.

Međutim, Brozović ne bi imao ništa protiv ostanka u Milanu, ali samo ako mu Inter ispuni zahtjeve. A oko njih ovih će dana pregovarati i sjesti za stol s čelnicima kluba. No, da u cijeloj priči postoji Brozovićeva dobra volja potvrđuje i poruka talijanskog novinara.

'Postavio sam mu pitanje, i dobio sam odgovor! Veliki Brozović', napisao je u uvodu Fabrizio Biasin, a potom otkrio kako je izgledala njihova prepiska.

'Pokušat ću napraviti nešto nemoguće u ovo doba moderne komunikacije između novinara i nogometaša. Postavit ću ti jedno pitanje, a ti odgovori bez da tražiš dozvolu od kluba ili od bilo koga drugoga. Pokušat ću to s tobom zato što imam dojam da si ‘drugačiji‘ od ostalih, u najboljem smislu te riječi. Dakle, ovo je vrlo jednostavno pitanje: Je li tvoja želja ostati u Interu? Hvala ti i bez obzira što bude, ti si mašina!', napisao je novinar u lukavoj poruci i ubrzo dobio odgovor od Brozovića:

'Ciao, grande. Da :) Hvala ti.'