TARZAN O NAPISIMA

Mandžukićev menadžer rekao što misli, čeka se Guardiola!

22.11.2013 u 08:04

Bionic
Reading

U ponedjeljak su se pojavile glasine kako bi hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić mogao napustiti redove minhenskog Bayerna i pojačati torinski Juventus. No to su, tvrdi njegov menadžer Ivan Cvjetković - Tarzan, samo glasine

Kako se svakim danom pojačavaju glasine da slijedeće sezone u Bayern dolazi poljski napadač Lewandowski, tako se pojačavaju i one o odlasku Marija Mandžukića. Pa ipak, onaj koji je najpozvaniji govoriti o tome odagnao je takvu mogućnost.

Priču su pokrenule talijanske dnevne novine Tuttosport, koje su špekulirale da bi dolaskom Poljaka Roberta Lewandowskog u Bayern, Mandžukić gotovo sigurno bio na izlaznim vratima. Juventus se tu nametnuo kao prvi kupac u redu, no čini se da od transfera, barem zasada, neće biti ništa.

'Onaj tko je to rekao Tuttosportu je u potpunosti nepouzdan izvor i nema veze sa mnom ili Marijem. Mandžukić je vrlo sretan u Müchenu, a Bayern je od njegovog dolaska uhvatio trostruku krunu. Uspjeh je njegov suputnik', rekao je Ivan Cvjetković za njemački Bild.

Mandžukić je ove sezone u Bundesligi započeo devet od 12 utakmica, te je pritom postigao osam pogodaka. Lewandowski je prvi strijelac Bundeslige s devet golova, dok je hrvatski napadač odmah iza njega.

'On i Lewandowski mogu igrati zajedno. Zašto ne?', zaključio je Mandžukićev menadžer u razgovoru za Bild.

Njemački mediji od samog početka sezone tvrde drugačije. I sam je Guardiola u svojim izjavama dao naslutiti kako misli napraviti sistem u kojem će na terenu biti bilo jedan ili čak niti jedan napadač (nego 'lažna devetka'), a iako bi Mandžukić i Lewandowski kvalitetom vjerojatno mogli igrati zajedno, s obzirom na Guardioline taktičke zamisli, taj se scenarij ne čini vrlo vjerojatnim.