TALIJANSKI MEDIJI UVJERENI

Mandžukić pred velikim transferom; dva su velika razloga zašto Hrvat pristaje napustiti Juventus

14.08.2019 u 16:04

Bionic
Reading

Bayern bi uskoro mogao imati u svlačionici malu hrvatsku koloniju. Prošle sezone na trenersku klupu zasjeo je Niko Kovač, na početku ove stigao je Ivan Perišić, a sada je na pomolu i transfer Marija Mandžukića (33)

Super Mario je u dresu Juventusa odradio četiri godine, osvojio četiri prvenstva i tri Kupa, a navijači i mediji su ga zavoljeli zbog ratničkog pristupa na svakoj utakmici.

No iako su mu ostale još dvije sezone u ugovoru sve su glasnija nagađanja kako ih neće odraditi. Spominjali su se Manchester United, Borussia Dortmund te odlazak u Kinu, ali najnovija opcija je Bayern.

I kako tvrde talijanski novinari bliski 'staroj dami' sve ukazuje na takav rasplet. Mandžukić bi lako mogao završiti u momčadi njemačkog prvaka pa bi to bio njegov povratak u najbogatijeg bundesligaša čiji je dres nosio dvije sezone (2012-2014.).

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Piše se da bi ovaj transfer zadovoljio i samog Mandžu zbog dva razloga. Prvi je što je Bayernov trener sunarodnjak Niko Kovač koji mu je i prijatelj ite kojem vjeruje, a drugi to što je jedini centralni napadač bavarskog kluba Robert Lewandowski pa to otvara veliki prostor za Mandžukića i vrlo dobru minutažu.