ŠPANJOLSKI NOVINARI DOZNALI

Ako je ova informacija u vezi Ivana Rakitića točna onda je jasno što o njemu misli trener Valverde

14.08.2019 u 10:42

Bionic
Reading

Sapunica oko hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića dobila je novi epilog, a razlog su napisi kako gotovo sigurno iz Barcelone odlazi u redove francuskog prvaka PSG-a

Ubrzo nakon što se pojavila vijest kako je Barcelona ponudila Ivana Rakitića francuskom prvaku PSG-u, izvor s Camp Noa otkrio je novinaru Mundo Deportiva kako 'Rakitić nije ponuđen za nikakvu razmjenu.'

Naravno, isti izvor otkrio je kako Rakitić – koji ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine - ne želi preseliti u Pariz uz dodatak kako dosad nikakva službena ponuda nije stigla za njega iz PSG-a.

Dakle, očito je došlo do naglog zaokreta čim je izvor blizak čelnicima Barcelone otkrio 'da nisu nudili Rakitića' koji uzgred rečeno igra u sjajnoj formi i bio je jedan od najboljih igrača Barcelone tijekom priprema. Ukratko, zabijao je golove, asistirao je nekoliko puta i vidjelo se koliko je važan igrač u udarnom sastavu Barcelone te je valjda sada svima jasno koliko ga cijeni trener Ernesto Valverde.

Zato je posebno zanimljiv dio u kojem je isti izvor otkrio kako su u moguću zamjenu za Neymara ponuđeni Philipe Coutinho i Nélson Semedo.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.