NOVA ZVIJEZDA GRAĐANA

Mandžo definitivno neće u City, odabrali su njega!

06.01.2015 u 19:56

Bionic
Reading

Kako pišu velški mediji, Manchester City na samom je pragu dogovora sa Swansea Cityjem oko potpisa Wilfieda Bonyja (26), njihovog najboljeg igrača. Očito je ovaj Bjelokošćanin ipak napadač kojeg će dovesti, a ne Mario Mandžukić

Kako je rekao mendžer Swanseaja Gary Monk – 'biti će potreban astronomski novac kako bismo pustili Bonyja da ode u siječnju' – a taj je novac spreman ponuditi City.

Navodno je riječ o 30 milijuna funti, što bi bio apsolutni rekord velškog nogometa, a City gotovo da je prisiljen dovesti klasnog napadača, pošto su na duže vrijeme ozlijeđedni Sergio Aguero i Edin Džeko.

Prethodno je bilo spekulacija kako bi taj napadač mogao biti Mario Mandžukić, ali u Atleticu su odbili ponudu 'građana', dok se čini da bi Swansea pustio svog najboljeg igrača za 30 milijuna.


Bony je nedavno potpisao produženje ugovora, pa je i to faktor koji njegovom klubu ide na ruku, kojem je pristupio prije godinu i pol iz Vitessea za 12 milijuna funti. Izgleda da će ga Swansea uspjeti prodati za dva i pol puta veći iznos.

Prošle godine, u kalendarskoj 2014., Bony je za svoj klub postigao 20 golova. Kako je trenutačno na pripremama s Obalom Bjelokosti prije Afričkog Kupa nacija, vjerojatno je već odigrao svoju posljednju utakmicu za Swansea. Čeka ga 'plavi' dio Manchestera…