CITY NA KORAK DO CILJA

Mancini promijenio taktiku: Mario, molim te, budi fin

16.02.2012 u 18:19

Bionic
Reading

Manchester City u posljednjih 13 ligaških kola ulazi kao vodeća momčad te je trener Roberto Mancini svjestan da mu za konačni uspjeh treba pomoć svih igrača, pa i često puta nepromišljenog Marija Balotellija

Nakon povratka Carlosa Teveza u Manchester kojeg na Otoku nije bilo skoro tri mjeseca, trener Cityja svjestan je da sada u svlačionici ima dvije bombe. No dok se do vodeće pozicije u Premiershipu uspeo i bez Teveza, Talijan Mario Balotelli itekako mu je potreban na putu do konačnog uspjeha.

Zato su Talijani sjeli i popričali, a trener je prenio svoje molbe.

'Pričao sam s Marijom i objasnio mu da ima još samo 13 utakmica Premiershipa te sam ga zamolio da bude dobar na terenu i koncentrira se samo na nogomet.'

Balotelli se na travnjake vraća nakon što mu je istekla kazna od četiri utakmice, zarađena zbog gaženja Tottenhamova Scotta Parkera.

'Marija je teško opisati. Sjajan je igrač, ali je još mlad i često upada u greške i probleme. Ukoliko zadrži smirenost i koncentraciju, bit će jako važan za našu momčad u borbi za naslov prvaka. Jako mi je važno da svi budemo spremni za nadolazeće izazove', zaključio je Mancini.