CIJENA, SITNICA

Mamić otkrio detalje: Samuel Eto'o nam je ponuđen, ali...

13.08.2014 u 14:59

Bionic
Reading

Dok traje prijelazni rok nogometaša, velik broj mogućih transfera, barem kada su klubovi slabije platežne moći u pitanju, ostane u sferi 'nemoguće misije'

Tako je, primjerice, trener Dinama Zoran Mamić u neobaveznom druženju s novinarima otkrio je podatak kako im je među mnogobrojnim nogometašima ponuđen iskusni kamerunski napadač Samuel Eto'o.

Zoran Mamić u neobaveznom druženju s novinarima ispričao je nekoliko zanimljivih priča. Dinamu je posljednjih mjeseci ponuđeno, preko raznih menadžerskim agencija, na stotine zanimljivih igrača, a među njima stršilo je jedno ime. Ono Samuela Eto'a.

Kako piše portal Jutarnji.hr, neimenovani francuski agent telefonskim putem obratio se Zoranu Mamiću (SMS porukom) te ga upitao jesu li zainteresirani za Samuela Eto'a.

'Neki dan sam otišao u kino da se malo opustim i stiže mi na mobitel poruka nekog agenta koji nudi Dinamu Samuela Eto'a. Cijena? Pet milijuna eura godišnje plaće', ispričao je Mamić dodavši:

'Napisao sam mu: 'krivi broj'. Pa otkud da mu platimo pet milijuna eura plaće?'

Nema sumnje kako bi bivša zvijezda klubova kao što su Barcelona, Inter ili Chelsea privukao gledatelje. Inače, kao jedan od mogućih klubova u koji bi mogao doći Eto'o spominje se i veliki Liverpool.

U razgovoru s novinarima Mamić je još otkrio i imena nekih nadarenih igrača koje su željeli, ali ih nisu uspjeli dovesti u klub. S obzirom na to da prijelazni rok traje do kraja kolovoza, jasno je kako još ima dovoljno vremena za neko novi iznenađenje...