SLAVIO PROTIV SLAVENA

Mamić kao trener Dinama: Bilo je zanimljivo

25.08.2013 u 11:57

  • +2

Slaven Belupo - Dinamo 7. kolo MAXtv Prve lige

Izvor: Cropix / Autor: Željko Hajdinjak

Bionic
Reading

Zoran Mamić preuzeo je ulogu privremenog trenera Dinama nakon otkazana Kruni Jurčiću, a na gostovanju kod Slaven Belupa upisao je sigurnu pobjedu

Dinamo je golovima Beqiraja i Fernandesa na pravi način odradio gostovanje u Koprivnici, na kojem je na klupi 'modrih' sjedio Zoran Mamić.

'Čestitao bih Slavenu na dobroj utakmici u kojoj su s puno igrača dolazili u završnicu, ali mislim da je naša pobjeda zaslužena. Svakako je interesantno gledati utakmicu s ove strane. Bio sam i prije na klupi, ali ovo je prvi puta u ovoj ulozi i moram priznati da je zanimljivo,' prenosi službena stranica kluba izjavu sportskog direktora koji je objasnio i povratak Fatosa Beqiraja u momčad:

'Imali smo nekih problema sa Soudanijem i htjeli smo ga odmoriti, a sreća je da imamo takvu opciju kao što je Beqiraj. On je svojim ponašanjem na treningu zaslužio ovu priliku koju je na najbolji mogući način iskoristio.'

Mamić mlađi također je otklonio mogućnost dolaska Magatha riječima: 'Ništa od toga neće biti.'


'Zasluženo smo došli do tri boda. Znali smo da smo bolji od njih i to se vidjelo od samog početka utakmice. Rano smo poveli, a iako su se oni vratili nismo pali, igrali smo dalje našu igru i pobjeda na više nego zaslužena. Što reći? Okrećemo se utorku i uzvratnoj utakmici protiv Austrije u kojoj znamo da nam neće biti lako, ali dat ćemo apsolutno sve što imamo i vidjeti hoće li to biti dosta,' dodao je Junior Fernandes, strijelac dva pogotka protiv Slavena.