ostaje li ili odlazi?

Napadaču 'vatrenih' stigla nemoralna ponuda iz Saudijske Arabije; žele ga već ove zime

30.12.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Sve su učestalije glasine kako bi Andrej Kramarić (32) već ove zime mogao napustiti Hoffenheim nakon što je otkriveno kako ima nekoliko bogatih ponuda najjačih klubova iz Saudijske Arabije

Odlazak Andreja Kramarića (32) iz Hoffenheima sve je realnija opcija, sjajni napadač 'vatrenih' ima nekoliko dobrih ponuda, a zbog svega se prije nekoliko dana oglasio i njegov menadžer Vincenzo Cavaliere jer su se pojavile informacije kako Krama odlazi u Italiju.

'Kramarić prati događanja u Italiji i uvjeren sam da može biti starter u bilo kojoj momčadi. Hoffenheim ga želi zadržati, ali tržište je nepredvidljivo. Profil Andreja Kramarića je privlačan brojnim velikim klubovima. Dosta toga bi se moglo dogoditi vrlo brzo', naglasio je Cavaliere.

I da, dosta toga se dogodilo vrlo brzo, a to je da su se u borbu za našeg napadača uključili i bogati klubovi iz Saudijske Arabije. Za sada nije poznato koje su to momčadi, ali njemački mediji tvrde kako Kramariću u startu nude dvostruko veću plaću od one koju ima u Hoffenheimu. Pod uvjetom da već ove zime napusti Bundesligu i dođe u Saudijsku Arabiju!

Problem za Saudijce je činjenica kako Kramarić razmišlja o promjeni sredine, ali tek na kraju sezone. Cilj mu je ostati u Hoffenheimu kako bi što spremniji dočekao EURO ovog ljeta, a nakon toga bi odlučio što i kamo dalje. 

Prema nekim informacijama, Saudijska Arabija je realna opcija, ali tek nakon Europskog prvenstva.