raspoloženi hrvatski kapetan

Luka Modrić ovako je odgovorio na upit je li gol Granadi njegov najljepši u karijeri

06.10.2019 u 08:47

Bionic
Reading

Madridski Real u subotu je na svom stadionu svladao Granadu 4:2, uz tri pogotka igrača kojima su to prvi golovi sezone (Hazard, Modrić, James Rodriguez), no unatoč prednosti od 3:0, 'kraljevi' su se doveli u situaciju da strahuju za pobjedu jer gosti su u jednom trenutku smanjili na 2:3

Luka Modrić, 34-godišnji vezni igrač, u subotu je na klupi počeo utakmicu protiv Granade a Zidane ga je poslao na teren u 33. minuti kada se ozlijedio vezni Toni Kroos.

Hrvatski reprezentativac na najbolji se način odužio treneru, te prekrasnim udarcem zabio, po mišljenju mnogih, najljepši gol u karijeri.

'Osjećaj je sjajan zabiti gol. Jel' najbolji? Ne znam. Ali sam sretan zbog gola, a ponajviše zbog naše pobjede. Na kraju smo malo zakomplicirali situaciju, iz jednog komotnog rezultata. Ali, dobro, na kraju je bitna pobjeda. I ja sam sretan zbog tog pogotka, jer se tek vraćam u igru, nakon odsustva od dva tjedna zbog ozljede. Malo, pomalo hvatam ritam, i nadam se da će se tako i nastaviti', rekao je Luka Modrić za klupsku TV u mix-zoni Santiago Bernabeua.

Pogotkom je bio oduševljen i trener Zidane, iako je naglasio i drugi problemičić.

'Drago mi je zbog njega. Bila je to golčina, on ima udarac. Prije tri ili četiri godine zabio je isti takav gol u Granadi. On ima udarac, no ne usuđuje se uvijek pucati na gol a s obzirom kakav udarac ima trebao bi', izjavio je Zidane.

Modrić je u 61. minuti s udaljenosti od dvadesetak metara odapeo udarac te poslao loptu u desni gornji kut vratara Granade. To mu je bio prvi pogodak ove sezone za Real Madrid, te ukupno drugi nakon što je iz jedanaesterca prošli mjesec zabio gol za Hrvatsku protiv Azerbajdžana u remiju 1:1.

U 308 utakmica za Real Madrid zabio je 18 golova.

  • +8
La liga, Real Madrid - Granada Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Hidalgo