ademi ide na operaciju

Loša vijest za Dinamo: Bez kapetana protiv Benfice u obje utakmice

28.02.2019 u 22:18

Bionic
Reading

Liječnička služba Dinama potvrdila je kako Arijan Ademi neće biti na raspolaganju Nenadu Bjelici protiv Benfice zbog manje operacije trbušnog zida...

Makedonski 27-godišnji reprezentativac na sjajan se način vratio nogometu nakon dvogodišnje doping suspenzije koja je istekla 2017. godine, od kada u Dinamu ima ulogu kapetan i od iznimne je važnosti na terenu.

  • +16
Arijan Ademi Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nažalost, u dvoboju protiv Benfice sljedećeg četvrtka (Arena sport 1, 18:55) 'modri' neće moći računati na svog kapetana, a niti u uzvratu.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Klub je izvijestio da je Ademi već bio u bolovima protiv Viktorije, ali je stisnuo zube, no liječnička služba sada mora obaviti manji operativni zahvat na njegovom trbušnom zidu.

Udarac je to za Dinamo pred dvije povijesne utakmice, no ako smo išta naučili ove sezone, to je da Bjelica ima zaista široku klubu i da njegova momčad pobjeđuje tko god izašao na travnjak...