kako se punio maksimir

Dinamo ovim videom želi zahvaliti svima koji su bodrili 'modre' protiv Viktorije

26.02.2019 u 17:08

Bionic
Reading

Dinamo ovih dana uživa u velikim pobjedama, sjajnoj atmosferi ali i onome što mu tek slijedi. A to je okršaj osmine finala europske lige protiv velike portugalske Benfice (četvrtak, 7. ožujka, 18.55 sati, Arenasport 3)

Prošlog tjedna Nenad Bjelica i njegova momčad ispisali su još jednu stranicu klupske povijesti. Jer Dinamo je nakon 49 godina opet zaigrao u tzv. 'europskom proljeću'.

Međutim, sampouzdanje koje im je donio, a evidetno i taktičke zamisli koje ime je uspješno prenio trener Bjelica, odveli su momčad i do još jednog velikog rezultata. U dvije utakmice nadigrali su plzensku Viktoriju, izborili su osminu finala europske lige te pokazali da su spremni za okršaje s ponajboljim europskim momčadima. I da pred nikim neće 'skinuti gaće'.

  • +8
Dinamo - Viktoria, navijači na maksimirskom stadionu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE

Sve to donijelo je i pozitivnu atmosferu u klub kojeg su prethodnih godina navijači uglavnom zaobilazili.

No, sada se dogodila simbioza, trenera, igrača, rezultata i navijača, i uspjeh je evidentan.

Ponosni su na to i u klubu, pa su u znak pažnje, pripremili video sažetak punjenja maksmirskog stadiona prošlog četvrtka.

Izvor: Društvene mreže