čudni odnosi u barci

Leo Messi ne može smisliti Griezmanna? Evo što o svemu kaže Ivan Rakitić koji je do prije nekoliko mjeseci s njima dijelio svlačionicu

12.11.2020 u 16:53

Bionic
Reading

U ljeto 2019. godine Antoine Griezmann (29) napokon je stigao u Barcelonu. Atletico Madrid za njega je dobio čak 120 milijuna eura, no francuski napadač nije se odmah snašao u redovima Barce. Dapače, često se moglo čuti kako Leo Messi čini sve da bi mu zagorčao život na Nou Campu...

Situacija u Barceloni i dalje je izuzetno napeta, klub je dužan stotine milijuna eura, a ni atmosfera u svlačionici nije bajna. Sve je prije nekoliko dana dodatno 'zakuhao' menadžer Antoinea Griezmanna koji je po tko zna koji put prozvao Lea Messija te ga izravno detektirao kao glavnog krivca za loše stanje u momčadi.

Među ostalima je naveo kako Messi 'u svlačionici Barcelone širi teror', te kako se 'i dalje ne može pomiriti s Griezmannovim dolaskom na Nou Camp'.

Sada je o odnosu Lea Messija i Antoinea Griezmanna za španjolske medije progovorio njihov donedavni suigrač, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koje je ovog ljeta napustio Barcelonu te se vratio u redove Seville.

'Koliko ja znam, njih se dvojica jako dobro slažu', kazao je Ivan Rakitić u razgovoru za radijsku postaju Canal Sur te nastavio:

  • +21
Barcelona - Dinamo Kijev Izvor: EPA / Autor: Enric Fontcuberta

'Osobno sam imao sjajan odnos s Antoineom i Leom. Njih su dvojica često zajedno pili čaj i provodili dosta vremena zajedno u svlačionici. Više stvari je tu u igri, ako pobijediš svaku utakmicu 5:0, onda se svi možemo smijati. Ako ne, zahtijevaju se mnoge druge stvari...'

Za kraj je Ivan Rakitić dao svoje mišljenje o Griezmannu i mogućem rješenju 'krize'...

'Ako obojica krenu zabijati golove, nitko više neće pričati o njima i njihovim odnosima. To su zahtjevi i očekivanja velikog kluba poput Barce. Ali njih dvojica su spektakularni dečki. Upoznao sam Antoinea, on je stvarno sjajan dečko i ne bi trebalo biti problema s njim', zaključio je Rakitić.