POVRATAK TIRANINA

Leicester ga potjerao i preporodio se, ali to nije njegov kraj!

20.03.2016 u 14:14

Bionic
Reading

Prema pisanju engleskih medija, bivši trener Leicester Cityja Nigel Pearson mogao bi preuzeti Aston Villu u samoj završnici prvenstva...

Arogantni Pearson imao je mnogo verbalnih ispada dok je vodio 'lisice' i često se sukobljavao s novinarima, a njegov sin sudjelovao je u rasističkom seksualnom ponižavanju na Tajlandu tijekom ljeta.

Leicester City se riješio i oca i sina, a pokazao se to kao pravi potez, jer je Claudio Ranieri preporodio momčad koja još uvijek grabi prema tituli prvaka Engleske.

No, Pearson je još uvijek cijenjen u Engleskoj kao nogometni stručnjak, specijalist za vraćanje posrnulih klubova nazad u Premiership. Upravo zbog toga Aston Villa želi baš njega na čelu momčadi već u završnici ove sezone.

Klub iz Birminghama ima ogroman zaostatak od 12 bodova za klubovima u sigurnoj zoni i sigurno neće opstati, a uprava želi zamijeniti Remyja Gardea koji nije napravio ništa s Pearsonom koji se dokazao radeći u sličnim uvjetima.

Nigel Pearson je po mnogima bahati tiranin, ali kad je momčad u stanju u kakvom je Aston Villa, to može biti i pozitivno...