Šteta je ogromna

Legendu Juventusa i njegovu suprugu u njihovom domu u Torinu napali naoružani razbojnici

30.10.2019 u 13:49

Bionic
Reading

Claudio Marchisio i njegova supruga Roberta su u šoku nakon što su im razbojnici upali u kuću i oteli im brojne dragocjene stvari

Bivšoj zvijezdi Juventusa Claudiju Marchisiju uživanje u mirovini prekinuli su oružani pljačkaši u njegovoj vili u Torinu. Marchisio je većinu svoje karijere proveo u Juventusu, a osim za Staru damu igrao je i za Empoli i ruski Zenit da bi se ovog ljeta umirovio s 33 godine.

Za Juve je odigrao 389 utakmica i zabio 37 golova, te upisao 43 asistencije, dok je za talijansku nogometnu reprezentaciju u 55 utakmica zabio 43 gola. U talijanskom je nogometu ostavio trag i sigurno se nije nadao da će u mirovini biti žrtva drskih razbojnika.

Talijanski mediji pišu kako su četiri maskirana i naoružana napadača zaskočili Marchisija i njegovu suprugu Robertu u njihovoj vili u Torinu. Razbojnici su im zaprijetili pištoljem i odvijačima, te ih natjerali da otvore sef u kojem su držali razne dragocjene predmete.

Razbojnici su iz Marchisijeve kuće odnijeli dragulje, novac i satove. Za sada nije poznato kolika je točna vrijednost ukradene robe, ali navodno je riječ o pozamašnim svotama. Marchisiju je tako brzo prisjeo povratak u Italiju u kojoj je htio uživati u mirovini nakon odlaska iz Zenita.