Hrvat je vruća roba

Svi su ludi za Mandžukićem: Na adresu bivšeg 'vatrenog' stigla milijunska ponuda koju je nemoguće odbiti

28.10.2019 u 18:04

Bionic
Reading

Mario Mandžukić je dobio ponudu od kineskog prvoligaša koji mu jamči čak devet milijuna eura po sezoni

Mario Mandžukić je u Juventus stigao na ljeto 2015. godine iz Atletico Madrida za 23.4 milijuna eura i od tada je u dresu Stare dame odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola, te upisao 23 asistencije. Bivši hrvatski reprezentativac prošlog je ljeta odbio ponude Manchester Uniteda i još nekih klubova i odlučio ostati u Torinu, ali to se pokazalo kao velika greška.

Novi trener Maurizio Sarri nije mu dao ni minute u igri i čak ga je potpuno udaljio i od treninga s prvom momčadi pa je logično da će Mandžo na zimu potražiti novu sredinu u kojoj će imati puno važniju ulogu. Kao jedna od mogućnosti pojavio se Manchester United koji ne odustaje od hrvatskog napadača, a čak se pisalo i kako je taj posao već dogovoren, te da je Mandžo pristao i na pola traženog iznosa tjedne plaće.

Ipak, izgleda da nije sve tako jednostavno. Najprije su se pojavile informacije da ga žele Milan i Sevilla, a sada talijanski mediji pišu kako su se u igru ponovno uključili Kinezi koji su na Mandžinu adresu poslali ponudu koja se teško odbija.

Kineski Guangzhou nudi Mandžukiću čak 18 milijuna eura za dvije sezone, odnosno devet milijuna eura po sezoni. Tolike novce 33-godišnji napadač teško može dobiti u Europi, a Kina bi mu mogla biti idealna destinacija za umirovljenje. Do sada je tu opciju odbijao zbog neatraktivnosti lige, no može li zaista odbiti tolike novce?