Bliži se rastanak

Juventus izvjesio novu cijenu za Mandžukića i postavio jedan uvjet za njegov odlazak iz kluba

30.10.2019 u 11:01

Bionic
Reading

Juventus ne želi posuditi Marija Mandžukića, već je jedini uvjet za njegov odlazak to da ga netko otkupi, a izvjesili su i cijenu od nešto više od pet milijuna eura

Mario Mandžukić definitivno odlazi iz Juventusa u koji je stigao još na ljeto 2015. godine iz Atletico Madrida. Ove sezone kod Maurizia Sarrija nije odigrao niti minute i nema druge opcije nego promijeniti sredinu. Ostaje samo pitanje gdje će otići. U Juventusu na njega ne računaju, ali ne misle ga ni pokloniti nekome drugome.

Do sada niti jedna ponuda nije zadovoljila Juventus i to je zapravo jedini razlog zašto Mandžo već nema dogovoren novi posao. Stara dama je postavila svoje uvjete, pa čak dala i popust zainteresiranima, ali od tih uvjeta ne planiraju odstupiti niti malo.

Prvo, ne žele ni razgovarati o posudbi bez obaveze kupnje. To znači da donedavni hrvatski reprezentativac može otići samo trajno ili na jednogodišnju posudbu na kraju koje ga je novi klub obavezan otkupiti. Calciomercato piše kako će iz Kine stići nekoliko ponuda, te da Mandžu žele i Manchester United i Sevilla.

Juve je smanjio cijenu na 5.3 milijuna eura, a toliko je otprilike i Mandžukićeva plaća. Manchester United bi pristao na plaću hrvatskog napadača, ali ne želi Juventusu plaćati za igrača kojeg se torinski sastav želi riješiti. 

Kinezi su spremni kupiti Mandžu odmah, ali pitanje je želi li on u Kinu, a Sevilla je spremna na jednogodišnju posudbu s obavezom kupnje, ali želi podijeliti s Juventusom igračevu plaću što se prvaku Italije baš i ne sviđa. U svakom slučaju, cijena i uvjeti su izvješeni, prijelazni rok je blizu i Mandžo nakon njega neće ostati u Torinu.