ima jako dobar argument

Legendarni španjolski golman vrlo oštar: Reyes ne zaslužuje biti heroj

02.06.2019 u 16:46

Bionic
Reading

U subotu je svijet rastužila vijest da je Jose Antonio Reyes (35) stradao u prometnoj nesreći. Bivši nogometaš Seville, Arsenala, Real Madrida i Atletico Madrida poginuo je nakon što je pri brzini od čak 200 km/h sletio s ceste.

Nesreća u kojoj je poginuo poznati nogometaš, te zasad jedan od dvojice bratića, Jonathan Reyes, koji su bili s njime u vozilu, dok je drugi (op.a. Juan Manuel Calderon) s teškom ozljedama opasnim po život u bolnici, dogodila se na autocesti A-376 oko 11:40 u subotu, a Reyes je vozio Mercedes Brabus S550, automobil koji ima čak 380 konjskih snaga.

I dok se većina nogometnog svijeta na društvenim mrežama od Reyesa opraštala tužnim porukama, uz puno suosjećanja, žaljenja i sućuti, neki su imali hrabrosti, bez obzira na moguću reakciju, reći da ovakav postupak odnosno vožnja nisu baš razumni.

Legendarni golman Reala i Valencije Santiago Canizares nije htio zanemariti činjenicu da je Reyes jurio 200 na sat u svom sportskom automobilu.

'Neprilagođena brzina je neodgovoran stav. U nesreći je bilo više žrtava osim vozača. Reyes ne zaslužuje počast kao da je bio heroj. Ali to ne znači da ne žalim zbog onog što se dogodilo i da se ne molim za njihove duše', napisao je Canizares na Twitteru.

José Antonio Reyes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia