FIFA_SP_2018.svg

još samo jedna utakmica

Legendarni hrvatski napadač s navijačima slavio pobjedu nad Englezima i svojim obećanjem sve oduševilo

  • I. Ž.
  • Zadnja izmjena 12.07.2018 14:16
  • Objavljeno 12.07.2018 u 14:16
Bionic
Reading

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić polufinale SP-a protiv Engleske pratio je u društvu navijača u Velikoj Gorici. Čak je u jednom trenutku podlegao euforiji i na društvenim mrežama prihvatio okladu...

Vatrenom navijanju i proslavi pobjede Hrvatske nad Engleskom u Velikoj Gorici se u srijedu navečer pridružio i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić koji je slavlje naših nogometaša vidno emotivno proživljavao. Napomenimo kako je Klasnić u karijeri odigrao 41 utakmicu u hrvatskom dresu i za reprezentaciju zabio 12 golova.

'Ne mogu ništa reći... Svaka čast igračima na odigranih 120 minuta. Pokazali su da smo bili jači drugo poluvrijeme i da smo zaslužili pobjedu', rekao je Ivan Klasnić za portal vgdanas.

Tijekom dana Klasnić je na svom Twitteru odgovorio navijačima kako je spreman ošišati se na nulericu osvoji li hrvatska reprezentacija naslov svjetskog prvaka, a pobjedom Dalićevih izabranika protiv Engleza 2:1 Ivan je na korak do nove frizure. Hrvatsku u finalu u nedjelju od 17 sati očekuje Francuska.

  • +173
Slavlje nakon utakmice Izvor: Cropix / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL