to je gotova stvar

Legenda Reala otkrila ostaje li Luka Modrić u Madridu; ako je ovo istina...

07.04.2023 u 11:20

Bionic
Reading

Budućnost Luke Modrića (37) u redovima Real Madrida, ako se pita legendu kluba i nekadašnjeg sportskog direktora Predraga Mijatovića, uopće nije upitna

Španjolski mediji i dalje nagađaju hoće li čelnici Real Madrida ponuditi novi ugovor Luki Modriću (37). I dalje je najveći kamen spoticanja Modrićeva odluka da i dalje nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a to vodećim ljudima u klubu nikako nije 'leglo'.

Jer ipak je kapetan 'vatrenih' u poznim veteranskim godinama, a osjetilo se to i na njegovoj formi nakon što se vratio sa SP-a u Katru gdje je vodio Hrvatsku do brončane medalje.

U klubu i dalje insistiraju da se Luka Modrić reprezentativno umirovi te su to istaknuli kao jedan od uvjeta za potpis novog jednogodišnjeg ugovora. S druge strane, Modrić je legenda Reala, igra momčadi i dalje ovisi o njegovim partijama, jasno je to svima na Santiago Bernabeu. Uz to 'kraljevi' i dalje nemaju adekvatnu zamjenu na njegovoj poziciji, pa je nekako logično da će ga zadržati još sljedeću sezonu.

Tako razmišlja i igračka legenda Reala te nekadašnji sportski direktor Predrag Mijatović koji je i dalje jako dobro upućen klupsku politiku.

Mijatović je u razgovoru za radio Cadena SER otkrio kako je uvjeren da će Modrić ostati još jednu sezonu u 'kraljevskom' klubu.

  • +24
Barcelona - Real (uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja) Izvor: EPA / Autor: Enric Fontcuberta

'Luka je motiviran kao da nije ovdje ništa osvojio posljednjih deset godina, kao da govori ‘moram nešto osvojiti ove sezone jer nisam osvojio ništa', kazao je Mijatović te istaknuo:

Mislim da će Luka obnoviti ugovor i ostati još jednu godinu u Realu. Ne mislim da će tu biti problema, u klubu vrlo dobro znaju da Luka želi ostati i mislim na kraju da će tako i biti.'

Podsjetimo, Luki Modriću ugovor s Realom završava krajem lipnja, a za sada nitko iz kluba nije pokrenuo pregovore oko novog. U međuvremenu je kapetan 'vatrenih' dobio nekoliko fantastičnih ponuda među kojima se ističe ona iz Saudijske Arabije. Modrić je navodno ove zime odbio poziv iz Al Nassra gdje igra i njegov nekadašnji suigrač iz Reala Cristiano Ronaldo, a želi ga i nekoliko klubova iz američke MLS lige.