danas i službena potvrda

Legenda Reala nije zaslužila ovakav rastanak; ova je odluka razočarala sve navijače Kraljeva koji se pitaju čemu sve to?

17.06.2021 u 07:59

Bionic
Reading

Sergio Ramos stigao je u madridski Real 2005. godine. S vremenom je njegov utjecaj rastao, a posljednjih je sezona nosio i kapetansku vrpcu. No, iako mu su mu Kraljevi nudili novi, istina jednogodišnji ugovor, Ramos ga nije želio već je inzistirao na svojim uvjetima. Sada je ljubavi došao kraj

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos (35) u četvrtak će najaviti odlazak iz Kraljevskog kluba od 12:30 uz nazočnost predsjednika Florentina Pereza, piše na službenim stranicama kluba.

Ramos je u Real Madrid došao 2005. godine iz Seville i za Kraljevski klub je odigrao 671 utakmicu. Ono što je posebno impresivno jest da je kao stoper u dresu madridskog kluba postigao čak 101 pogodak.

U ovih 16 sezona osvojio je četiri Lige prvaka, pet naslova španjolskog prvaka i dva Kupa kralja.

Real je svom dugogodišnjem kapentau ponudio jednogodišnji ugovor što je pravilo kluba kada su igrači stariji od 30 godina u pitanju, što je Ramos odbio. Za razliku od njega, naš Luka Modrić prihvatio je takav ugovor. I uz nešto manja primanja.

Za Ramosove usluge zainteresirani su brojni klubovi, a kao glavni favorit za njegovo dovođenje navodi se PSG.