NJEMU SE NE ŽURI

Kylian Mbappe podigao dodatnu paniku na Parku prinčeva, jer je iskreno priznao: Je li to najbolje mjesto za mene? Još nemam odgovor

12.06.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Kylian Mbappe nalazi se na Euru s francuskom reprezentacijom, a pripreme za prvu utakmicu s Njemačkom (utorak, 21 sat) remete mu stalna pitanja oko njegove budućnosti s PSG-om

Mladom napadaču ugovor s PSG-om vrijedi još samo do lipnja 2022. i u pariškom klubu su s pravom u panici, jer ukoliko ne produlji ugovor, Mbappe im sljedeće ljeto može otići besplatno.

Uprava s Parka prinčeva dala je fenomenalnu ponudu od čak 30 milijuna eura neto godišnje za ugovor koji bi trajao do kraja sezone 2024/25., ali jedan od najboljih na svijetu nije se slomio i nije stavio potpis.

I dok se nalazi s Francuskom na Euru, Mbappe ne može izbjeći pitanja o tome gdje će nastaviti karijeru. Mnogi ga vide u Real Madridu.

'Ne moram se nužno žuriti. Moram donijeti ispravnu odluku, što je teško. Nalazim se na mjestu koje volim i gdje se dobro osjećam. Ali je li ovo najbolje mjesto za mene? Još nemam odgovor', rekao je Mbappe za France Football.

  • +5
PSG - Monaco, finale Francuskog kupa, 2021. Izvor: EPA / Autor: Ian Langsdon

'Znam da projekt sa mnom ili bez mene nije potpuno isti za klub. No PSG razumije moje osjećaje. Vjerojatno i zato što znaju da se neću iskrasti. Biti izvrstan igrač dokazuje se i izvan terena gdje morate znati raditi stvari čisto i sa stilom', dodao je Francuz.

Francuska je aktualni svjetski prvak i prvi favorit Eura, a svoju prvu utakmicu Mbappe i društvo igraju s Njemačkom u utorak od 21 sat.