kralj eric je ljutit

Legenda Manchester Uniteda slikovito opisala igru 'crvenih vragova': Ovo je kao kad starac vodi ljubav...

24.12.2019 u 22:35

Bionic
Reading

Odigrao je Eric Cantona (53) pet nezaboravnih sezona u dresu Manchester Uniteda, karizmatični je Francuz osvojio osam trofeja s 'crvenim vragovima' i do današnjih je dana ostao ljubimac navijača na Old Traffordu. A loše igre Uniteda posebno mu teško padaju

Eric Cantona jedan je od velikana koji su kročili Old Traffordom, legenda Manchester Uniteda, igrač kojemu se i dva desetljeća od umirovljenja navijači klanjaju. Bio je jedan od nogometnih romantičara, beskompromisni borac za kojeg predaja nikad nije bila opcija.

Cantona je na Old Traffordu igrao od 1992. do 1997. godine, zabio je 80 golova i upisao 61 asistenciju u 177 utakmica.

Baš zato karizmatični Francuz teško proživljava loše rezultate i očajne igre koje svojim navijačima prezentira aktualna postava Manchester Uniteda. Tako je Cantona na sebi svojstven način opisao kako mu izgleda kada igra momčad Ole Gunnara Solskjaera.

'Taj klub zauzima posebno mjesto u mom srcu, ali sada kada gledam United, kao da gledam starca kako vodi ljubav. Trudi se koliko može, a na kraju su svi razočarani', kazao je Cantona.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…

Ipak, 'kralj Eric' vjeruje da će United kad-tad doći tamo gdje bi trebao biti i gdje odavno nije...

'Vratit će se oni prije ili kasnije, pa to je najveći klub na svijetu', kazao je Cantona.

Manchester United je u ovom trenutku osmi na prvenstvenoj ljestvici i poprilično je udaljen od mjesta koja sljedeće sezone vode u Ligu prvaka.