NIŠTA NIJE UPUĆIVALO...

Kreću teorije zašto si je presudio Gary Speed

29.11.2011 u 12:17

Bionic
Reading

Premda ni jednom riječju nijedan od relevatnijih otočkih medija ne otkriva razloge samoubojstva Garyja Speeda, velškog izbornika, neki su počeli nagađati kako bi moglo biti riječ o gay aferi

Treba uzeti u obzir da se zbog nerazjašnjenih okolnosti samoubojstva pojavljuju razne spekulacije, no ipak najčešća je da si je život oduzeo zbog afere koja je trebala uskoro izaći u jednom od žutih engleskih tiskovina. To tvrdi i Telegraph.

Neki su otišli toliko daleko da se u toj navodnoj gay aferi spominje i njegov suigrač iz Boltona, a da je priču pripremao The Sun. Ponavljamo, sve su pretpostavke.

'Ovo je noćna mora. Nisu postojali nikakvi znakovi da bi mogao biti u nevolji. Izgledao je sjajno, sve mu je išlo od ruke i nikada nisam mogao ni pomisliti da bi svega 10 sati nakon što smo se družili, dobio tu strašnu vijest', kazao je njegov bivši suigrač Gary McAllister, inače bivši škotski reprezentativac.

Zbog čega si je točno u 43. godini život oduzeo Speed, pokušat će otkriti policija, a službenu istragu otvaraju danas.

I reporter SkySportsa briznuo je u plač javljajući se uživo s Elland Roada, na kojem je Speed osam godina igrao za Leeds govoreći o tome kako mu je izbornik dan prije nego što si je oduzeo život poslao veselu SMS-poruku.