sprema se odmazda

Zidane bi mogao požaliti zbog svojih riječi nakon kazne Ronaldu!

16.08.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Dnevnik Marca na temelju svojih izvora tvrdi da Španjolska sudačka organizacija razmatra tužbu protiv Zinedinea Zidanea i novčanu kaznu zbog aludiranja da postoji sudačka urota protiv Cristiana Ronalda...

Podsjetimo, Ronaldo je dobio čak pet utakmica suspenzije nakon što je gurnuo suca De Burgosa Bengoecheu tijekom utakmice španjolskog Superkupa protiv Barcelone.

  • +3
Španjolski Superkup: Barcelona - Real Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Takva kazna loše je sjela svima u Realu, a najdalje je u osudi otišao Zinedine Zidane.

'Kad vidiš što se dogodilo i za što je Cristiano dobio pet utakmici kazne...nešto se tu događa,' naglasio je francuski trener aludirajući na sudačku urotu protiv njegove zvijezde i Reala.

Dnevnik Marca pak upozorava da u Španjolskom sudačkoj organizaciji (CTA) ova izjava nije dobro sjela i razmišljaju o novoj kazni.

Autor: YouTube

'Proučavamo njegove riječi i moguća je tužba, kao i novčana kazna,' priznao je izvor spomenutog lista unutar organizacije.

Zidane ne bi bio prvi kažnjen zbog sličnih izjava. Dogodilo se to svojedobno Piqueu, ali i Joseu Mourinhu, a nije prošla bez tužbe ni izjava predsjednika Villarreala Fernanda Roiga u veljači ove godine koji je optužio suce da su sa stadiona otišli s vrećicama Real Madrida...