utrpali 20 golova

Kovačev Bayern potpuno ismijao ove dečke: Ima li ikakvog smisla ovakvo iživljavanje?

10.08.2018 u 09:50

Bionic
Reading

U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči njemačkog Superkupa nogometaši Bayerna bez milosti su pobijedili 20:2 niželigaški FC Rottach-Egern...

Nakon ozbiljnih izazova i dvoboja s PSG-om, Juventusom, Manchester Cityjem i Unitedom ovog ljeta, u posljednjoj pripremnoj utakmici za novu sezonu Kovačev Bayern odlučio se zaigrati protiv potpunih amatera i natrpati im mrežu do vrha.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Riječ je o malom klubu FC Rottach-Egern iz desetog ranga njemačkog klupskog nogometa koji naravno nije imao izgleda, jer Niko Kovač je koristio vrlo jake snage pa je tako Robert Lewandowski utrpao hat-trick, kao i Sandro Wagner, Kingsly Coman te Maximilian Franzke, dok su James Rodriguez i Thomas Müller zabili po dva.

Susret je na kraju završio bizarnim rezultatom 20:2, a ljubitelji nogometa u Njemačkoj se pitaju što je ovo trebalo Niki Kovaču i Bayernu, jer neke koristi od iživljavanja nad amaterima stvarno nema.

U nedjelju u Superkupu protiv svog bivšeg kluba Eintrachta Kovač će spoznati pravu snagu Bayerna, u reprizi prošlosezonskog finala Kupa...

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL