trijumf protiv Werdera

Kovačev Bayern iščupao pobjedu s igračem više, ali titulu još nema pravo slaviti

20.04.2019 u 17:34

Bionic
Reading

U dvoboju 30. kola Bundeslige nogometaši Bayerna teškom mukom ove su subote svladali Werder na Allianz Areni, pogotkom Niklasa Sülea...

Niko Kovač može odahnuti. Ostvario je najtežu pobjedu u Bundesligi u posljednje vrijeme, protiv Werdera koji se tvrdoglavo uspješno branio većim dijelom susreta, no nije uspio izdržati do samog kraja.

Bayern je dominirao travnjakom na Allianz Areni, ali nije uspijevao svladati Jirija Pavlenku, sve dok mu u 58. minuti branič Miloš Veljković svojim isključenjem nije olakšao posao.

Nastavila se opsada Werderovog gola sve do 75. minute kada je udarac Niklasa Sülea uz pomoć bloka prevario gostujućeg golmana i završio u mreži.

Na ljestvici Bundeslige Bayern sada ima četiri boda više od Borussije Dortmund koja u nedjelju igra protiv Freiburga i mora pobijediti ako želi nastaviti borbu za titulu.

Kovača pak još čeka do kraja sezone jedno neugodno gostovanje, ono u Leipzigu, kao i utakmica s opasnim Eintrachtom u posljednjem kolu pa definitivno još uvijek nije vrijeme za proslavu naslova...

Bundesliga, 30. kolo:

Bayern – Werder 1:0 (Süle 75)

  • +9
Bundesliga, FC Bayern - Borussia Dortmund Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL