NIJE IDEALNO, ALI...

Kostelić poručio: Nema uzbune oko koljena

08.02.2013 u 19:11

Bionic
Reading

Nakon što je na treningu spusta u četvrtak, na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu, zauzeo 38. mjesto najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić je napustio ovo austrijsko zimovalište i otišao u Švicarsku

Otišao je Kostelić primiti novu injekciju za jačanje hrskavice koljena s kojim već dulje vrijeme ima problema. Svjesno je Kostelić propustio spustaški trening u petak na kojem je najbrže vrijeme ostvario Francuz Brice Roger ispred Slovenca Andreja Šporna i dva američka skijaša Sullivana i Weibrechta.

Inače, pojavile su se vijesti da se stanje s koljenom opet pogoršalo, ali takvo što Kostelić nije potvrdio. Dapače, na svom profilu na Facebooku je napisao:

Vjerojatno ste pročitali svašta za koljeno zadnjih dana. Nije baš toliko senzacionalno i alarmantno kako neki mediji pišu. Jednostavno je nešto lošije nego što je to bilo u siječnju. Odlučili smo propustiti današnji trening spusta kako bih dali koljenu malo vremena da se oporavi za nadolazeće napore', napisao je hrvatski skijaš.

Inače, pravi idući napori će se dogoditi u ponedjeljak kada je na programu super-kombinacija, u kojoj je Ivica Kostelić čak i u ovakvom zdravstvenom stanju prvi favorit za zlatnu medalju.