BIZARNO DO KRAJA

Košarkaška blamaža u Osijeku: Najgore ikad viđeno u Europi!?

03.12.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Košarkaši Osijeka izgubili su ove subote kod kuće od Hermes Analitice u dvoboju 9. kola hrvatske A-1 lige 61:69, uz katastrofalno izvođenje slobodnih bacanja kakvo se zaista ne pamti...

Košarkaši klub Vrijednosnice Osijek ove je sezone u ozbiljnoj borbi za plasman među osam najboljih momčadi i prolazak u drugi krug natjecanja u hrvatskoj A-1 ligi, no teško će to ostvariti ako će njegovi igrači izvoditi slobodna bacanja kao protiv Hermes Analitice.

Naime, u subotu u utakmici koju su izgubili uspjeli su zabiti samo jedno iz 20 pokušaja. Dakle, praktički su poklonili 19 koševa protivniku koji je to znao iskoristiti.

Osiječki neslavni izvođači slobodnih bacanja bili su Filip Krajina koji je promašio svih osam i Venkatesha Jois sa svih sedam neuspješnih šuteva, a Domagoj Vrkić (0-1) i Nikola Turalija (0-2) također nisu pogodili, dok je jedino Aljoša Šarac (1-2) bio polovično uspješan.

Tako lošu statistiku izvođenja slobodnih bacanja domaći stručnjaci ne pamte na ozbiljnim utakmicama pa se mnogi sada s pravom pitanju: je li to bilo najgore što je na profesionalnom nivou dosad viđeno u cijeloj Europi?