AJMEEE...

Kontroverzna atletičarka preko društvenih mreža uništila Cristiana Ronalda; Portugalac se ovome sigurno nije nadao

07.04.2020 u 20:49

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo na svom Instagram profilu poslao je izazov svim sportašima, a ond ga je u njemu debelo nadmašila jedna sportašica

Portugalac važi za jednog od fizički najspremijih nogometaša, a pokazao je kako i u izolaciji nastoji ostati u formi. Cristiano je u ožujku napustio Torino i nalazi se na rodnoj Madeiri gdje je napravio 142 trbušnjaka u 45 sekundi.

Odmah su se u tomu izazovu okušali i drugi sportaši, neki su bili lošiji, neki za nijansu bolji, a onda se pojavio video uradak kontroverzne atletičarke Caster Semenyje. Ona je debelo nadmašila rezultat Ronalda te je za 45 sekundi napravila 176 trbušnjaka.

'Nije loše za nedjelju', našalila se južnoafrička atletičarka koja je zahvalila Ronaldu što je izmislio ovaj izazov za sportaše.

Ova atletičarka dvostruka je olimpijska pobjednica (2012., 2016.) na 800 metara, a tri puta je u istoj disciplini osvajala i svjetsko zlato (2009., 2011., 2017.).

No u središu pozornosti je zbog teških optužbi pojedinih suparnica sa atletske staze te dijela navijača da je zbog muškobanjasta izgleda, dubokog glasa i naglog napretka hermafrodit, ili muškarac, pa je prolazila razna testiranja, a jedno vrijeme se uopće nije natjecala.