BEZ OBZIRA NA PROŠLOST

Khabib pokazao da nije samo veliki prvak nego i ljudina; ovakvu je poruku poslao isprebijanom Fergusonu i njegovoj obitelji

11.05.2020 u 13:35

Bionic
Reading

Khabib Nurmagomedov je veliki prvak, ali je pokazao svojim izjavama da je i veliki čovjek. Biranim riječima iskazao je potporu poraženom Tonyju Fergusonu

Khabib Nurmagomedov trebao je biti suparnik Tonyja Fergusona koji je želio njegov pojas. No Dagestanac zbog pandemije koronavirusa nije mogao (želio) napustiti Rusiju i Amerikanac se borio protiv sunarodnjaka Justina Gathjea koji ga je iznenadio i time udaljio od borbe protiv Khabiba.

Inače, to je bilo peti puta da je propala borba između Fergusona i Nurmagomedova, a u ovom trenutku nikad nije izgledala dalje, jer će sada priliku dobiti Gaethje, a tu je i Conor McGregor koji već dugo zaziva revanš protiv Dagestanca.

Iako su neki očekivali da će se Khabib veseliti porazu svojeg rivala Fergusona, jer su između njih u prošlosti padale teške riječi, dogodilo se suprotno.

  • +5
UFC 249, Tony Ferguson - Justin Gaethje Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

'Što god se dogodilo ostaje u prošlosti. Glavu gore Tony, nadam se da je sve dobro s tobom i tvojom obitelji. Tvoj će sin kad odraste biti ponosan na tebe', poručio je Khabib preko Twittera. Tako se ponaša pravi prvak!