SLUČAJ 'EDUARDO'

Kašmiri: Vidjet ćemo još što ćemo s Mamićem

30.11.2011 u 10:17

Bionic
Reading

Zdravko Mamić je u svojem izlaganju o Eduardu spomenuo i braću Kašmiri te je rekao da su mu u ime te dvojice na vrata kucali i ljudi iz podzemlja. Sada se oglasio i dio prozvane obitelji

Sukob između Eduarda i Mamića dobio je novu dimenziju kada je maksimirski šerif u javnost plasirao sljedeću izjavu: 'Braća Kašmiri putem srpskog i bosanskog podzemlja dva puta šalju meni frajere koji u njihovo ime i na njihov račun žele naplatiti. Rekao sam Mariju: Nazovi braću Kašmiri i reci da ću sve prijaviti policiji i Interpolu. Na tu okolnost smo bili ispitivani i ja i Eduardo. I to nisu saznali od mene ili Dudua, već od srpskih policajaca.'

Prozvana braća bili su Mamićevi partneri u realizaciji Eduardova transfera iz Dinama u Arsenal. I oni su djelomično reagirali na Mamićeve teške optužbe da koriste usluge mafije kako bi došli do naplate.

'Čuo sam što je Mamić rekao, ali za sada nemam nikakvu reakciju. Brat mi se trenutačno nalazi u Vijetnamu, gdje je sjedište naše agencije. Kada se vrati u London, onda ćemo odlučiti kako se i na koji način nositi s Mamićevim izjavama', rekao je za Jutarnji list Faisal Kašmiri koji je dobro poznat u menadžerskim krugovima u Londonu.

Naime, oni su vlasnici agencije Strata sports marketing, koja je dospjela u žižu javnosti zbog kazne od 25 tisuća funti jer su, suprotno pravilniku, transferirali Nicka Carlea iz Genclerbirglija u Bristol City, a potom i u Crystal Palace.
Inače, s Mamićem je braću Kašmiri spojio Ivan Katalinić.

Sada se čeka nastavak ovog sukoba u kojem se, nažalost, spominju i stvari poput mafije, pa ne treba sumnjati da će policija imati pune ruke posla. Dobro je dok se još ne poteže oružje i dok sve ostaje na optužbama i uvredama.