Logo (1)

zajedno do zlata

Kapetan 'Vatrenih' poslao poruku kapetanu 'Kauboja': Luka Modrić oduševio onime što je poručio Domagoju Duvnjaku uoči finala

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 26.01.2020 15:41
  • Objavljeno 26.01.2020 u 15:01
Bionic
Reading

Luka Modrić je poslao poruku podrške Domagoju Duvnjaku uoči finala Europskog prvenstva u rukometu koje je na rasporedu danas u 16:30 u kojem Hrvatska dočekuje Španjolsku

Hrvatska je u još jednom finalu velikog natjecanja. Ovoga puta naši su rukometaši izborili finale Europskog prvenstva u kojem ih čeka Španjolska. 'Kauboji' žele u Hrvatsku donijeti zlato i tako upotpuniti vitrinu jedinom zlatnom medaljom koja im još nedostaje.

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak je ovom prilikom na svojem Instagram profilu objavio fotografiju s prošle utakmice protiv Španjolaca i zaradio preko 37.500 likeova. Brojni fanovi pružili su našem kapetanu podršku i poslali poruke ohrabrenja, a jedna takva je stigla i od kapetana Vatrenih.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uključio se u komentiranje ispod objave i Duvnjaku poručio: 'Bravo majstore! Sretno, uz vas smo!', napisao je Modrić čiji je komentar također dobio jako puno lajkova i reakcija.

Modrić je ovime Duvnjaku i dečkima dao do znanja da su i nogometaši uz njih u pohodu na novu sjajnu medalju hrvatskog sporta, baš kao što su i rukometaši bili najveći navijači 'Vatrenih' na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal